İsa Bey İçin Muğla’da Havuz Yapımı

İsa Bey İçin Muğla’da Havuz Yapımı
İnternette bir süre gezindikten sonra Hedef Havuz’a ulaştım

Muğla da ki evime 4x7 ebatlarında prefabrik havuz yaptırmak için araştırmalar yapmaya başladım. İnternette bir süre gezindikten sonra Hedef Havuz Firması na ulaştım.

Kendilerine prefabrik havuz yapımı ve maliyetleri hakkında bilgi almak istediğimi belirttim. İlk andan itibaren Hedef Havuz çalışanları tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandım. Gerçekleştirdiğimiz görüşmenin ardından, havuz maliyetlerinin korkulacak seviyelerde olmadığını, havuz yapımının ise 7 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını öğrendim.

Havuzun iç kaplamasını oluşturan liner kaplama nın 10 sene gibi gayet yeterli bir süre garantisi olduğu bilgisi verildikten sonra endişelenmemi gerektirecek bir şey kalmamıştı.

Yer Seçimi ve Hazırlığı tamamlandıktan sonra, Temel ve Zemin Hazırlığı yapıldı. Havuz Kurulumu na hızlıca başlandı. Havuzda su dolaşımını sağlamak için su pompaları, filtreler ve diğer tesisat düzenlemeleri kuruldu. Havuz tamamen doldurulduktan sonra, tesisat ve ekipmanlar test edildi.

Sözleştiğimiz tarihte havuzun teslimatını yapan firma ve çalışanlarına tecrübeli ve titiz çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.

 

WhatsApp chat