Bursa’da Prefabrik Havuz Yapımı

Bursa’da Prefabrik Havuz Yapımı
Prefabrik havuz yapımı hakkında detaylı bilgiler

Faik Bey Bursa'da  4x7 ebatlarında prefabrik havuz yaptırmak için, internetten yaptığı araştırmalar sonucunda firmamıza ulaştı.

Prefabrik havuzlar için pek bilgisi olmadığını belirten müşterimize, prefabrik havuz yapımı hakkında detaylı bilgiler verildi. Prefabrik havuzların, içinin kaplandığı liner kaplama içinde çekinceleri olan müşterimize, liner kaplamalarımızın 10 yıl garantili İspanyol cefil marka olduğu aktarıldı. 1.5 mm kalınlığında olan liner örnekleri desenleri de müşterimizle paylaştıktan sonra, Faik Bey ile havuz maliyetleri konusunda anlaşma sağlandı.

Prefabrik havuz yapım fiyatları, havuzun cinsine ve büyüklüğüne göre olduğu gibi havuzun konumu, o bölgedeki işçilik ve malzeme maliyeti gibi etkenlere göre de büyük farklılıklar gösterebilmektedir.

Havuzun altyapısı hazırlandıktan sonra sözleştiğimiz gibi havuzun kurulacağı olan alana varan ekibimiz 7 gün gibi kısa bir süre içerisinde havuzu çalışır halde Faik Bey'e teslim etti. Faik Bey ve ailesine yeni havuzlarıyla birlikte keyifli zamanlar diliyoruz.

WhatsApp chat