Silivri’de Liner Kaplama Prefabrik Havuz

Silivri’de Liner Kaplama Prefabrik Havuz
Detaylı bir şekilde havuzun altyapısı, havuz kurulumu ve havuz maliyetleri hakkında

Silivri’de aldığı arsasına ev yaptıran Avni Bey yazlarını daha keyifli hale getirmek için bahçesine 3x6 ebatlarında bir havuz yaptırmak amacıyla firmamıza ulaştı.

Hale hazırda inşaat işleri tam bitmemişken başlanan işimizde kendisine yardımcı olmak adına detaylı bir şekilde havuzun altyapısı, havuz kurulumu ve havuz maliyetleri hakkında bilgilendirildi.

Prefabrik havuzlar, saha dışında üretilen ve daha sonra müşterinin bulunduğu yere kurulan önceden yapılmış havuzlardır. Prefabrik Havuz, cam elyafı, vinil veya beton gibi çeşitli malzemelerden yapılabilir ve çeşitli boyut ve şekillerde mevcuttur. Prefabrike havuzlar, özel olarak inşa edilmiş yer altı havuzlarından genellikle daha ekonomiktir ve kurulumu daha hızlıdır.

Havuz yapımı için hazırlanması gereken altyapı bilgileri kendileriyle paylaşıldı. Havuz kasasının çelikten olduğu, antibakteriyel olan liner kaplama malzemesiyle içinin kaplanacağını havuzu çalışır şekilde kendilerine teslim edileceğine dair sözleşmemizi hazırladık.

Kendileri akşam ve soğuk havalarda da girmek amacıyla bizde ısıtıcı talebinde bulundular, opsiyonel olan bu havuz ekipmanı da fiyata ekledikten sonra, altyapısı tamamlanan havuzumuzda çalışmalara başladık. Yaklaşık iki gün süren montaj çalışmalarından sonra kendilerine söz verdiğimiz gibi havuzu çalışır durumda teslim ettik. Avni Bey ve ailesine bolca havuz keyfi ve mutluluklar diliyoruz.

 

WhatsApp chat