Antalya Kemer Prefabrik Havuz Yapımı

Antalya Kemer Prefabrik Havuz Yapımı
Komşumuzun havuzunu da yapan ve o referans sayesinde Hedef Havuz firmasına ulaştım

Antalya Kemer de ki yazlık evime yaptırmak amacıyla yapmış olduğum araştırmalar sonucunda, yan komşumuzun havuzunu da yapan ve o referans sayesinde Hedef Havuz firması na ulaştım.

Kendileriyle yapmış olduğum ilk görüşmenin ardından ilk dikkatimi çeken şey işlerinde son derece bilgili ve profesyonel bir ekip olduklarıydı. İnternette de yapmış olduğum araştırmalar sonucunda daha önce yapmış oldukları havuz projeleri araştırdım ve gerçekten çok etkilendim.

3X7 ebatlarında ki prefabrik havuz için pazarlıklara başladık, bu konuda gerçekten çok yardımcı oldular. Daha önce duyduğum gördüğüm ama hakkında pek bilgim olmadığı liner kaplama hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Antibakteriyel bir malzeme oluşu 10 sene gibi uzun bir süre garantisi olması, liner malzemesini tercih etmemde önemli etkenlerden oldu.

Prefabrik Havuz yapımı için altyapı hazırlıklarına başladığım sırada Hedef Havuza yerin hazırlandığını bildirdim, kendileri hemen havuzumuzu takvime dahil ettiler. Sözleştiğimi tarihte evime ulaşan Hedef Havuz ekibi temiz ve titiz çalışmalarıyla dikkatimi çekti. Prefabrik panel havuz kurulumunda gerçekten çok tecrübeli ve bilgiliydiler. 2 gün gibi kısa bir sürede havuzumuzu kullanır hale getirdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.  

 

WhatsApp chat