Silivri’ye Prefabrik Havuz Yapımı

Silivri’ye Prefabrik Havuz Yapımı
Havuz maliyetleri ve havuz yapımında yapılması gereken altyapı hazırlıkları hakkında

Silivri’de ki evine havuz yaptırmak isteyen Erdoğan Bey o bölgede daha önce yaptığımız havuzları referans alıp firmamıza ulaşmıştır. Komşularından edindiği referanslarla prefabrik panel havuz larının kullanımının  ve bakımının daha rahat olduğunu fark eden müşterimizle, yaptığımız ilk görüşme sonrası havuz maliyetleri ve havuz yapımında yapılması gereken altyapı hazırlıkları hakkında bilgiler verdik.

Liner kaplama konusunda yine de çekinceleri olan müşterimize İspanyol Cefil marka kullandığımızı 10 yıl garantili olduğunu kendisine aktardıktan sonra liner hakkında ki çekinceleri de giderilmiş oldu. Erdoğan Bey havuz maliyetleri konusunda anlaşıp sözleşmemizi yaptıktan sonra, altyapı hazırlıklarını bitirilmesine müteakip çalışma arkadaşlarımız havuzun yapılacağı alana gidip hızlıca çalışmalarına başladı.

Altyapısı hazırlandıktan sonraki 7 iş günü içinde havuz yapımı tamamlanmış havuzun kullanımı hakkında müşterimiz bilgilendirilmiş olup kullanıma hazır hale getirilmiştir. Erdoğan Bey’e havuzunu mutlu günlerde kullanmasını diliyoruz.

 

WhatsApp chat