Altınova’da Nermin Hanım İçin Havuz Yapımı

Altınova’da Nermin Hanım İçin Havuz Yapımı
Evine havuz yaptırmak isteyen Nermin Hanım o bölgede daha önce yapmış olduğumuz çalışmaları...

Altınova’da ki evine havuz yaptırmak isteyen Nermin Hanım o bölgede daha önce yapmış olduğumuz çalışmaları görüp beğenmiş, komşularının tavsiyeleri ile de bizimle telefonla irtibata geçmiştir. Kendisi 4x8 liner kaplama prefabrik panel havuz istediğini, bu havuzun maliyetini ve her ne kadar görüp beğenmiş olsa da liner kaplama ilgili bilgiler istedi.

Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz ilk görüşmeden sonra, daveti üzerine Altınova’da ki evine keşif ekibimizle beraber iştirak ettik. Bu keşif sonrası 4x8 ebatlarında prefabrik panel havuz un bahçesine uygun olduğunu gördük. Kullandığımız Liner Kaplama 'nın İspanyol marka cefil olduğunu ve 10 yıl garantisi olduğunu aktardıktan sonra Nermin Hanımla gönül rahatlığıyla sözleşmemizi imzaladık.

Havuz maliyetlerini karşılıklı görüşmeler sonrasında her iki taraf için de uygun hale getirdikten sonra, sözleştiğimiz tarihte havuzumuzun çalışmalarına başladık. Prefabrik panel havuzumuzu altyapısı hazırlandıktan sonra 7 gün gibi kısa süre içerisinde kullanır halde kendisine havuz kullanımıyla ilgili eğitimi de verildikten sonra teslim ettik. Nermin hanıma sağlıklı ve huzurlu günler diler Hedef Havuzu tercih ettiği için ayrıca teşekkür ederiz.

Siz de havuz yapımı ya da havuz tamiri yaptırmayı planlayanlardansanız hemen web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden havuz firması olarak bizlerle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz tüm soruların cevapların yetkili personellerimizden hızlı bir şekilde öğrenebilir ve fiyat listemizi bizlerden talep edebilirsiniz.

WhatsApp chat