Fethiye’de Mert Bey İçin Havuz Yapımı

Fethiye’de Mert Bey İçin Havuz Yapımı
Prefabrik panel havuzun en fazla 7 gün içerisinde teslim

Fethiye’de ki evime bahçe düzenlemesi yaptırmaya karar verdikten sonra, bahçemde 3*7 ebatlarında bir alan olduğunu fark ettim.         

Komşumun tavsiyesi ve internetten yapmış olduğum araştırmalar sonucunda Hedef Havuza ulaştım. Havuz maliyetleri ve havuz yapımı sırasında işlenecek olan süreç kaygılarımın arasındaydı.

Fakat Hedef Havuz yetkililerin evime gelip saha araştırmasının ardından, havuz maliyetlerinin korktuğum seviyelerde olmadığı, ayrıca prefabrik panel havuz en fazla 7 gün içerisinde tarafıma teslim edileceğini duyduğumda rahatladım. Liner kaplama nın 10 yıl garanti  kapsamı içerisinde olduğunu, bakımının ve kullanımının çok daha rahat olduğunu öğrendim.

Bahçemdeki prefabrik havuzun altyapısını hazırladıktan sonra, Hedef Havuz yetkilileri sözleştiğimiz tarihte evime ulaştı. Gelen ekibin profesyonelliği hemen göze çarpan detaylardan biriydi. İşlerinde son derece bilgili ve tecrübeli oldukları gözlenebiliyordu. Liner kaplama, Prefabrik havuzum sözleştiğimiz tarihten sonra beklediğimden de çok kısa bir süre içerisinde tarafıma  teslim edildi.

Prefabrik havuz kullanımı ve liner kaplamının bakımıyla ilgili eğitimimi tamamladıktan sonra havuzumu sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım. Geçen süre zarfı liner kaplama prefabrik havuzu sorunsuz olarak kullanmaya devam ediyorum. Hedef Havuz ve ekibine emekleri için teşekkür ederim.

WhatsApp chat