Prefabrik Havuz Yaptıran Sedat Bey’in Memnuniyeti

Prefabrik Havuz Yaptıran Sedat Bey’in Memnuniyeti
Prefabrik havuz yapımı hakkında merak ettiği tüm soruların cevapları

Prefabrik havuz sistemlerinin oldukça ilgi görmesi havuz yaptırmak isteyen Sedat Bey’in de dikkatini çektiğinden dolayı evi için yaptıracağı havuzu hazır havuz modelleri arasından seçmeye karar vermiş. Bu konuda detaylı araştırma yaparken Hedef havuz firması olarak bizlerle karşılaşan Sedat Bey havuz modelleri ve tipleri hakkında görüşme yapmak için bizleri aradı.

Prefabrik havuz yapımı hakkında merak ettiği tüm soruların cevaplarını alan Sedat Bey hızlı bir kurulum olmasından dolayı hazır havuz modellerinin dikkatini çektiğini aynı zamanda ekonomik bir fiyat skalasına da sahip olduğundan dolayı yaptırmak istediğini belirtti. Bizler de Sedat Bey’in evine giderek hazırlıklara başladık. İlk önce bahçesinde en uygun olan alan belirlenerek zemin kazma işlemi başlatıldı. Ardından Sedat Bey’in istediği model fabrikadan hızlı bir şekilde talep edildi.

De monte olarak gelen ürünler kazılan bölgeye dikkatle entegre edildi. Prefabrik havuz modelleri yapımı oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşse de yapımı son derece büyük özen istemektedir. Bu sebepten dolayı alanında uzman ustalar ile bu işlemlerin yürütülmesi ileri de havuz modellerinin arıza vermesine engel olmaktadır. Son derece dikkatle kurulan havuzun motor ve diğer parçaları da kurularak son kontroller yapıldı.

Ayrıca Sedat Bey’in isteği doğrultusunda havuzun daha hijyen ve sağlam olabilmesi için hazır havuz modele liner kaplama uygulanarak havuz duble koruma altına alındı. Liner kaplama anti bakteriyel ve anti alg olduğundan dolayı havuza girenleri de havuz parçalarını da koruma altına almaktadır. Sedat Bey de bu özelliğinden dolayı liner kaplamalı hazır havuz modelini tercih etti. Prefabrik havuz modelinin tüm kurulumları bittikten sonra son kontroller yapıldı.

Herhangi bir parçada problem olmadığından dolayı havuz 7 iş günü içerisinde Sedat Bey’e teslim edildi. Sedat Bey ailesiyle keyifli anlar yaşayacak olmanın mutluluğuyla bizlere teşekkür etti. Bizler de müşterimizin memnun kalmasından mutlu olarak evlerinden ayrıldık. Havuz yapımı hakkında Sedat Bey oldukça hızlı ve sağlam bir kurulum yapmamızdan memnun kaldığını ve herkese prefabrik havuz yapımı için bizleri önereceğini söyledi.

WhatsApp chat