Işıl Hanım İçin Sapanca’da Havuz Yapımı

Işıl Hanım İçin Sapanca’da Havuz Yapımı
Evinize bir liner havuz yaptırmak istiyorsanız, öncelikle bir havuz firmasıyla görüşün

Sapanca’da ki evine havuz yaptırmak isteyen Işıl Hanım, internette yapmış olduğu araştırmalar sonucunda firmamıza ulaştı. Gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeler neticesinde ekibimizin Sapanca’ya gidip saha araştırması yapması ve yüz yüze toplantı gerçekleştirilmesine karar verildi.

Yapmış olduğumuz saha araştırmasından sonra, Işıl Hanıma 5x10 ebatlarında liner kaplama prefabrik panel havuz yapımının Işıl Hanım için en uygun seçenek olduğuna dair fikir birliğine varıldı.

Evinize bir liner havuz yaptırmak istiyorsanız, öncelikle bir havuz firması ile görüşmeniz gerekecektir. Havuz firmaları, havuzun boyutu, şekli, derinliği ve diğer özellikleri gibi faktörlere göre size bir fiyat teklifi sunabilirler. Ayrıca, havuz inşası sırasında size yardımcı olacak ve havuzunuzun bakımını yapacak bir teknik servis de sağlayabilirler.

Bizde bu doğrultuda 10 yıl garantili İspanyol cefil marka liner kaplama, havuz yapımı ve havuz maliyetleri hakkında müşterimiz Işıl Hanım’ı bilgilendirdik. Işık hanımın isteği doğrultusunda ekstradan su perdesi tuz cihazını kendilerine tahsis ederek havuzunun keyfini katlanmasını sağladık. Işıl Hanıma firmamızı tercih ettiği için teşekkür eder, havuzumuzu iyi günlerde kullanmasını dileriz.

 

WhatsApp chat