Kırklareli de Aydın Bey için Prefabrik Havuz

Kırklareli de Aydın Bey için Prefabrik Havuz
Liner kaplama prefabrik havuz yapımı hakkında

Kırklareli’nde yatırım amaçlı almış olduğum evimi değerlendirme vaktinin geldiğini evimin değerine değer katmayı planladım. Bunun için halı hazırda bahçemde bulunan 4*8 ebatlarında alana havuz yaptırmaya karar verdim.

Son yıllarda oldukça popüler olan ve benim de kulağıma gelen prefabrik panel havuz araştırmaya başladım. Araştırmalarım sırasında Hedef Havuz ile karşılaştım. Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde ilk dikkatimi çeken şey firmanın yaptıkları iş konusunda son derece bilgili olmalarıydı.

Liner kaplama prefabrik havuz yapımı hakkında kendilerinden bilgi aldım. Havuz yapımı ve havuz maliyetleri gözümü korkutan unsurlardı, fakat Hedef Havuz, havuzu 7 iş günü içinde teslim edeceklerini söyleyince rahatladım.

Havuz maliyetleri konusunda da son derece esnek ve yardımcı oldular. Hatta maliyetler beklentimin altında kaldığı için, havuzumuzun kullanımını ve keyfini arttırması için ekstradan tuz cihazı ve şelale eklettim. Geçen senelere bakınca liner kaplama ve prefabrik panel havuzun ne kadar doğru bir tercih olduğunu bir kez daha anladım.

Hedef Havuz ve ekibine hem gösterdikleri kolaylıklar hem anlayışları için çok teşekkür ederim.

 

WhatsApp chat