Güneşli Günlere Şimdiden Hazırlık, Havuz Yapımı

Güneşli Günlere Şimdiden Hazırlık, Havuz Yapımı
Melisa Hanım İçin Çatalca'da Prefabrik Havuz Yapımı

Melisa Hanım bizlere ulaştığında Çatalca’daki evine güzel güneşli günlerin tadını daha da keyifli kılmak için havuz yaptırmak istediğini, bunun için bahçesinde bulunan  4x8 32 m2 ebatlarında prefabrik havuzla ilgili bilgilendirmek istemişti.

Özellikle son yıllarda oldukça popüler olan liner kaplama hakkında bilgi edinmek fayda ve zararları hakkında fikir sahibi olmak istiyordu. Kendisiyle yaptığımız görüşmeler esnasında Liner kaplama prefabrik havuz, hakkında verilen bilgilerle birlikte, liner kaplamanın özellikleri eksiksiz bir şekilde kendisine aktarıldı.

Havuz yapımı ve havuz maliyetleri hakkında çekinceleri olan Melisa hanıma firmamız tarafından liner kaplama prefabrik panel havuz teklifi gerçekleştirildi. Yapmış olduğumuz görüşme ve verdiğimiz tekliften bir gün sonra firmamıza olumlu geri dönüş yapan Melisa Hanım, teklifimize ekstradan dâhil olan tuz cihazı ve fiber merdiveni de satın alıp havuzuna ve keyfine değer katmıştır. Havuzun altyapısı hazırladıktan sonra Melisa hanıma, liner kaplama prefabrik havuzu 7 gün içerisinde kullanıma hazır halde teslim edilmiştir.

Havuzumuzun Melisa Hanım ve ailesine sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.

Çatalca'da Prefabrik Havuz Yapımı - Melisa Hanım

WhatsApp chat