Edirne Prefabrik Havuz Yapımı

Edirne Prefabrik Havuz Yapımı
Kendileriyle yapmış olduğum görüşmeler sonrasında Liner Kaplama Prefabrik Havuz

Tayinimin Edirne’ye çıkmasının ardından, artan tatil maliyetlerini de düşünerek yazlarını da evimi tatil havasında geçirebileceğim bir ev yaptırmaya karar verdim. Evimizi yaptırırken ev yapım masraflarımızın bütçemizi zorlamasından ötürü neredeyse Havuz yaptırmaktan vazgeçecektim ki imdadıma internetten yapmış olduğum araştırmalar sonucunda kendilerine ulaştığım Hedef Havuz Firması yetişti.  

Kendileriyle yapmış olduğum görüşmeler sonrasında Liner Kaplama Prefabrik Havuz'un, hem havuz maliyetleri hem de havuz yapımı nın çok daha uygun olduğu konusunda ikna oldum. Vermiş oldukları bilgiler ve tecrübeleri sayesinde evime 3*5 Ebatlarında Liner Kaplama Prefabrik Panel Havuz kurulumuna başladık.

Altyapısını hazırladıktan sonra evime ulaşan Hedef Havuz çalışanları 7 gün gibi kısa bir süre içerisinde havuz yapımı nı tamamlayıp, şahsıma havuz kullanımı ve havuz bakımı gibi eğitimleri de verdikten sonra teslim ettiler.

Havuz maliyetlerinden dolayı, neredeyse yaptırmaktan vazgeçmek üzere olduğum havuzumuzu düşüncelerimin çok altında kalmasından ötürü, ekstradan satın aldığım su perdesi ve tuz cihazıyla birlikte kullanmaya başladım. Hedef Havuz'a göstermiş oldukları iyi niyet ve havuz yapımı ve havuz maliyetlerindeki kolaylıklarından ötürü teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ben ve ailem sayenizde artık tatile gitme ihtiyacı duymuyoruz.

Şükrü Bey - Edirne Prefabrik Havuz Yapımı

 

WhatsApp chat