Liner Kaplama İle Siz De Masraf Ödemekten Kurtulun

Liner Kaplama İle Siz De Masraf Ödemekten Kurtulun
Liner kaplama ürünler havuzlara anti bakteriyel özellik katarak havuzlarda oluşan yosunlaşmaları ve mikro organizmaları...

Liner kaplama son yıllarda havuzların daha sağlıklı olabilmesine ve mikroplardan arınabilmesine imkân sunmasından dolayı havuz sahipleri tarafından özenle tercih edilmektedir. Özellikle prefabrik havuz yapımı gerçekleştirecek pek çok insan havuz yapımı esnasında liner ürünlerle havuza kaplama yaptırarak tüm sorunların oluşmasını engellemekte ve kolay bir süreç geçirebilmenize imkân sunmaktadır.

Liner kaplama ürünler havuzlara anti bakteriyel özellik katarak havuzlarda oluşan yosunlaşmaları ve mikro organizmaları engelleyerek havuza girecek insanların sağlıklarını koruma altına almaktadır. Aynı zamanda havuz temizliği için tercih edilen klor maddesinin de daha az kullanılmasına imkân sunan kaplama insan sağlığının yanı sıra havuz sağlığını da koruma altına alarak oluşacak tüm deformasyonları önlemekte ve gereksiz masraf yapmanızın önüne geçmektedir.

Bu kaplamanın seramik ürünlerden en büyük farkı ise esneyebilen bir yapıda olmasıdır. Bu esneme sayesinde havuz içerisinde kırılmalara çatlamalara müsaade etmeden deprem gibi doğa olaylarından havuzun hasar almasını önlemektedir. Ayrıca liner ürünler yüzde yüz sızdırmazlık garantisi sunduğundan dolayı gereksiz su faturalarının önüne geçerek bütçenizi koruma altına almaktadır.

Siz de havuz yapımı ya da liner kaplama ürünler hakkında bilgi almak isteyenlerdenseniz sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir müşteri temsilcilerimize dilediğiniz tüm soruları sorarak cevaplarını alabilirsiniz. Havuz ölçülerini belirttiğiniz takdirde havuz fiyatlarımızı ve liner ürünlerin kaplama fiyatlarını da kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

WhatsApp chat