Liner Kaplama İle Havuzlar Artık Çok Sağlam

Liner Kaplama İle Havuzlar Artık Çok Sağlam
Liner kaplama havuz içerisine seramik kaplamalar yerine...

Liner kaplama ürünler havuz içerisine seramik kaplamalar yerine kullanılan son yıllarda ki en gözde ürünler arasında yer almaktadır. Sunmuş olduğu sızdırmazlık garantisi ile sorunsuz bir havuz kullanımı sunan bu ürün aynı zamanda anti bakteriyel özellik sunmuş olmasından dolayı da havuzda mikrop oluşmasını önlemekte ve havuza girenlerin sağlığını koruma altına almaktadır. Hazır Havuz içerisinde günlük temizlik için kullanılan klor maddesinin de azaltılmasına yardımcı olan yanı ile insan sağlığını iki katı koruma altına almaktadır.

Liner kaplama esneyebilen yapısı sayesinde özellikle yırtılma olanağını azaltmakta ve yırtıldığı zaman hızlı ve kolay bir şekilde tamir edilebilmektedir. Derz dolguları yerine kullanılan bu kaplama türünün yüzlerce renk ve modelinin olması ve derz aralıklarının olmaması hem havuz sahiplerinin kolaylıkla bu ürünü tercih etmesine neden olduğu gibi prefabrik havuz temizliklerinin de kolay yapılabilmesine yardımcı olduğu görülmektedir.

Derz yapısı ile dizayn edilen havuzların genellikle bakımı ne kadar iyi yapılırsa yapılsın derz aralarına giren mikroplar zamanla havuz sağlığını olumsuz etkilediği gibi havuz malzemelerinde çürüyerek bozulabilmesine neden olmaktadır.

Ancak liner ürünlerde herhangi bir derz durumu oluşmadığı için bu gibi sorunlar hiç yok denecek kadar az olmakta ve havuz modelleri nin daima kolay ve hızlı bir şekilde temizlenerek kullanıma sunulmaktadır. Liner kaplama ürünler hakkında hemen siz de bizlerle iletişime geçerek modellerimizi görebilir ve fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz.

 

WhatsApp chat