Prefabrik Havuz ve Betonarme Havuz Karşılaştırması

Prefabrik Havuz ve Betonarme Havuz Karşılaştırması
Prefabrik Havuz Yapımı mı Betonarme Havuz Yapımı mı? Gelin Karşılaştıralım!

Prefabrik havuz yapımı ile yeni karşılaşan birçok kişi hangi havuz yapımını tercih edeceği konusunda kararsızlık yaşamaktadır. Aslında temel olarak birbirinden ayrılan bu havuz yapımlarının avantajları ve dezavantajları mevcuttur. Genel anlamda sektörün prefabrik havuz tercihine yönelmesi ile birlikte gelin birlikte iki havuzun yönteminin farklarını inceleyelim. Böylece daha rahat karar verebileceksiniz.

Betonarme havuz senelerdir alışık olunan kazı ve duvarların oluşturulması ile birlikte yapılan yöntemdir. Geleneksel havuzun yapımı firmadan firmaya değişiklik göstermekle birlikte 1 haftayı çok rahat aşan bir süreye sahiptir. Eğer yaptırma konusunda süre kısıtlamanız yoksa tercih edebilirsiniz. Ancak diğer taraftan prefabrik havuz yapımı, 7 gün içerisinde teslimata hazır hale gelir. Kısa sürede yapılabilir olması avantajları arasında bulunur.

Betonarme havuzların birçoğu kaplama içermediğinden ötürü 2-3 sene içerisinde yosun tutma ve bakteri sorunları gözlemlenir. Fakat prefabrik havuz çoğu zaman liner kaplama yapıldığından ötürü bu tarz bakterilerin önüne geçilmesine sebep olur. Sadece kaplamadan dolayı değil aynı zamanda betonarme havuzlara göre çabuk üretim ve kurulum sağlamasından ötürü de prefabrik havuz modelleri daha ön plandadır.

Firmanın oluşturduğu kalite standartlarına göre prefabrik havuz yapımı en az betonarme havuz kadar sağlamdır. Firmamız tarafından yaptıracağınız havuzlar çatlamaz, kırılmaz ve sızdırmaz özelliğe sahiptir. Son olarak da prefabrik havuz fiyatları betonarme havuzlara göre yarı yarıya daha uygun fiyatlı olmaktadır. Düşük bir bütçeyle kısa sürede havuz sahibi olmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

 

WhatsApp chat