Liner Kaplama Sayesinde Daha Hijyenik Havuz

Liner Kaplama Sayesinde Daha Hijyenik Havuz
Mikail Bey Liner Kaplama Sayesinde Daha Hijyenik Havuz Kullanıyor

Mikail Bey daha önceden havuz yaptırmış ve havuz kullanma imkânı bulmuş ancak birkaç sene içerisinde bazı durumlardan dolayı şikayetçi olarak firmamıza başvurdu. 

Hazır bir havuzu bulunan Mikail Bey yeni bir havuz yaptırmak zorunda kalmadan yosun oluşumu, havuz suyunun renginin değişmesi konusunda çözüm aramaktaydı. Liner kaplama Havuz konusunda temel bilgilere sahip olmasının yanı sıra bu işlemi doğru bir firma aracılığı ile yapmak istiyordu. Havuz firması olarak bizler çalışanlarımız aracılığı ile sorunlarına net bir şekilde çözüm ürettik.

Balıkesir ilinden firmamız ile telefon aracılığı ile iletişime geçtikten sonra hijyen sorununu yeni havuz yaptırmadan nasıl sağlayabileceği konusunda detaylı bilgi aldı. Geleneksel bir havuza sahip olan Mikail Bey havuzlarda sık sık görülen hijyen problemi konusunda ne yapacağını bilemiyorken firmamız tavsiyesi üzerine liner kaplama yaptırdı ve kısa sürede şikayetlerinden kurtulma fırsatı buldu.

Liner kaplama temelde havuzların hijyen sorununu çözmek yosun oluşma gibi durumların ortadan kaldırılması için sunulduğundan öneri olarak sunduk. Halihazırda temel bilgisi de bulunduğundan havuz fiyatları kadar kaplama konusunda da uygun fiyatlar sunmamız ile birlikte kabul etti.

Liner kaplama, sadece yeni havuz yapımı esnasında değil, yapılmış havuzlarda da uygulanmaktadır. Hatta kullanımı üzerinden yıllar geçmiş havuzların kaplama sayesinde görünüm açısından yenilenmesi mümkün kılınıyor. Havuz tabanında firmamız tarafından yapılan kaplama esnasında Mikail Bey, mozaik görünümü tercih etti. Böylece hem hijyeni hem de yeni bir havuz görünümü sahip olan müşterimiz oldukça memnun ve mutlu bir şekilde hizmetimizden faydalandı. 

WhatsApp chat