Fethiye’de Alp Bey için Prefabrik Havuz Yapımı

Fethiye’de Alp Bey için Prefabrik Havuz Yapımı
Havuz maliyetlerinde göstermiş oldukları kolaylıklar ve havuz yapımı hakkında verdikleri bilgiler

Fethiye de ki evime 3x6 ebatlarında havuz yaptırmak için, arkadaşımın da daha önce çalıştığı Hedef Havuz ile iletişime geçtim. İlk görüşmemiz gayet olumlu idi. Havuz maliyetlerinde göstermiş oldukları kolaylıklar ve prefabrik havuz yapımı hakkında verdikleri bilgiler son derece tatmin ediciydi.

Havuzun iç kaplaması olan liner kaplama malzemesinin yurtdışından geliyor oluşu ve 10 yıllık gibi bir garanti süresi vermeleri havuz yapımı hakkında ki endişelerimi büyük oranda gidermişti. Havuz altyapısı için projeyi teslim aldıktan sonra çalışmalara başladım.

Prefabrik havuz kurulum süreci tipik olarak zeminin kazılmasını, temelin hazırlanmasını ve ardından özel ekipman kullanılarak önceden yapılmış havuz bileşenlerinin monte edilmesini içerir.

Söyledikleri gibi altyapısı hazırlanan havuzumuza sözleştiğimiz tarihte gelen firma yetkilileri, bir hafta gibi kısa bir süre içinde havuzu bana çalışır halde teslim ettiler.

Titiz ve temiz çalışmalarından ötürü ayrıca göstermiş oldukları kolaylıklar sebebiyle Hedef Havuz Firması ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

WhatsApp chat