Liner Kaplama Avantajlarından Hala Yararlanmadınız Mı?

Liner Kaplama Avantajlarından Hala Yararlanmadınız Mı?
Türk yapımı olan liner kaplama havuz içerisinde esneme payı sunmakta ve olumsuz her duruma karşı

Liner kaplama son yıllarda adını çok fazla duyuran havuz yapımı işlemleri arasında yer almaktadır. Özellikle hazır havuz sistemleri ile özdeşlesen bu işlem havuz sağlığını yüzde yüz korumaya almakta ve aşırı masraftan havuz sahiplerini kurtarmaktadır. Betonarme havuzlarda her ne kadar hala seramik taşlar kullanılıyor olsa da insanlar yavaş yavaş linerli kaplamalara dönmekte ve havuz sağlığını korumaya almaktadır.

Liner ürünler özellikle havuzlarda anti bakteriyel olma özelliği taşıdığı gibi esneme payından dolayı havuzların herhangi bir doğa olayından etkilenmesine izin vermemektedir. Özellikle betonarme havuzlarda kış ayında ya da doğa olaylarında minik çatlaklar oluşmakta bu durumda tamiratla ciddi maddi kayıplarına neden olmaktadır. Ancak yüzde yüz Türk yapımı olan liner kaplama havuz içerisinde esneme payı sunmakta ve olumsuz her duruma karşı esneyerek havuzun hasar almasını engellemektedir.

Bunun yanı sıra anti bakteriyel özelliklerde üretilmiş olması havuz içinin daima hijyenik kalmasına ve daha az klor kullanılmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca binbir renk ve desen seçenekleri ile seramiklerden daha fazla opsiyon sağlayan bu ürün uygun fiyatlar eşliğinde yapıldığı gibi tamir olabilme imkanını da sizlere sunmaktadır.

Siz de prefabrik havuz veyahut betonarme havuzunuz için liner kaplama yaptırmayı planlıyor iseniz hemen irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçerek merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını bizlerden alabilirsiniz.

 

WhatsApp chat