Eyüp Beyin Prefabrik Havuz Yapımı

Eyüp Beyin Prefabrik Havuz Yapımı
Prefabrik Havuz Yapımı için bizlerle görüşme sağlayan Eyüp Bey betonarme havuzların ...

Prefabrik Havuz Yapımı için bizlerle görüşme sağlayan Eyüp Bey betonarme havuzların değil de neden son yıllarda en çok hazır havuz modelleri nin revaçta olduğunu sorarak bizlerle görüşme yapmaya başladı. Bizler de kendilerine betonarme havuzların yıllık bakımlarından masraflarından ve yapılış aşamalarından bahsettik aynı zamanda ortaya çıkan maliyetlerden izin belgelerinden bahsettik.

Ancak bu durumun prefabrik havuz modelleri nde olmadığını dilerlerse başka bir yere taşıyabilecekleri bir havuz olduğunu ve fiyatlarının da gayet uygun olduğunu insanlarda masrafsız bir havuz olarak görmesinden dolayı bu modellere daha çok talepte bulunduğunu anlattık. Kendisi de bu durumları ve avantajlarını duyduktan sonra liner kaplama prefabrik havuz yapımı gerçekleştirmek istediğini bizlere ileterek çalışmalara hemen başlamamızı rica etti.

Ertesi gün personellerimiz Eyüp beyin evine giderek bahçede konumlandırılacak alan seçtiler. Aynı şekilde güneş alan ve çok çabuk kirlenmeyecek bir alan seçilerek kazma işlemleri başladı. Bu arada bir gün önce Eyüp beyin istediği havuz modeli fabrikaya bildirilerek hazırlanmaya başladı. Üçüncü günün sonunda havuz aksesuarlarının konumlandırılması ve fabrikadan gelen havuzun konumlandırılma işlemi tamamlandı.

Yeri sabitleştirilen havuzumuzun ertesi günü içerisine liner kaplama yapılarak yaz kış suyunun sıcak olması ve anti bakteriyel bir havuz içi oluşması sağlandı. Prefabrik Havuz Yapımı işlemi yedinci günün sonunda havuzun son testleri yapılarak sızdırmanın olup olmadığına bakıldı. Hiçbir sorun olmadan hazırlanan havuz Eyüp Bey ve ailesinin kullanımına sunuldu.

WhatsApp chat