Prefabrik Havuz Modelleri Bakımı

Prefabrik Havuz Modelleri Bakımı
Genellikle prefabrik havuz modeline liner kaplama ürünler tercih edildiğinden dolayı bakım ve temizlik konusunda

Prefabrik havuz modelleri bakımı nasıl yapılır soruları sıklıkla bizlere sorulmaktadır. Ancak her havuz gibi prefabrik havuzlarında rutin temizlik süreçleri bulunmaktadır. Günlük temizliklerinde yapılması gereken fiziki temizlikler, klor seviyesi ve PH seviyesi kontrol edilmelidir. Bunlar standart her havuz için yapılması gereken günlük rutinler arasında yer almaktadır.

Bunların dışında haftalık, aylık ve yıllık olarak düzenli periyotlar ile temizlikler yapılmalı havuz diplerinin ve taşlarının yosunlaşması engellenmelidir. Havuz kimyasalları ile de ayda en az bir kez temizlik yapılması gerektiği gibi en azından yılda bir kez suyunun değiştirilmesi gerekmektedir.

Prefabrik havuz modelleri arasında temizliğe ekstra göstermeniz gereken herhangi bir durum söz konusu değildir. Diğer havuzlarda uygulanması gereken rutin tüm bakımlar uygulanmaktadır. Ancak genellikle prefabrik havuz modeline liner kaplama ürünler tercih edildiğinden dolayı bakım ve temizlik konusunda daha az uğraş vermenize yardımcı olmaktadır.


Eğer sizler de havuz yaptırmayı düşünüyor ama ne şekilde bir firma bulmanız gerektiğini ya da havuz yapımı sırasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyor ve öğrenmek istiyorsanız firmamız ile görüşme gerçekleştirerek tüm bilgileri almanızı tavsiye etmekteyiz.

Aynı zamanda İzmir Havuz Firması olarak tüm Türkiye geneline hizmet sunmakta ve tüm kurulum montaj işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Eğer yaptırmak istediğiniz havuzun prefabrik havuz modelleri arasında olduğunu da düşünüyorsanız firmamızdan direkt fiyat teklifi almanızı tavsiye etmekteyiz.

WhatsApp chat