Havuzuna Liner Kaplama Yaptıran Fadime Hanım

Havuzuna Liner Kaplama Yaptıran Fadime Hanım
Havuz yapımı konusunda üstün başarılar gösteren firmamız, piyasadaki birçok havuz firmasına

Liner kaplama bildiğiniz üzere son yıllarda artık tüm havuz modelleri için uygulanabilen kaplama türleri arasında yer almaktadır. Firmamızın bu konu da birden fazla çalışması web sitemizde de yayınlanmaktadır.  Fadime Hanım da yıllar önce satın almış olduğu ve havuzlu olan villasının kaplamasını yaptırmak için bizleri aramıştır.

Kaplamalar konusunda birçok araştırma yaptığını ancak liner markasının özelliklerini okuduktan sonra doğru kaplama türünün bu olduğuna ve web sitemizde yaptığımız işlerimizin çok hoşuna gitmesinden dolayı da bizleri aradığını belirtti.

Havuz yapımı konusunda üstün başarılar gösteren firmamız, piyasadaki birçok havuz firmasına nazaran uygun fiyat avantajları ile de sıklıkla tercih edildiğinden dolayı bir tanıdığının önerisi ile bizi bulduğunu açıklayarak ücretlerimizi öğrenmek istedi. Fatma Hanıma havuzunun özelliklerine göre yapabileceğimiz liner kaplamanın ücretini belirttikten sonra anlaşmaya vararak, hemen havuz içerisinde kaplama yapabilmek için hazırlıklara başladık.

Ayrıca Fatma Hanımı prefabrik havuz modelleri hakkında da bilgilendirdik. Betonarme havuzların toprak hareketliliklerin de çok zarara uğradığını lakin prefabrik havuz için bu durumun söz konusu olmadığını anlattık. Fatma Hanım gelecek aylarda bir ev daha alacaklarını ancak orada havuzun olmadığını, kaplama işleminden memnun kaldıkları takdirde oraya da prefabrik havuz yaptırabileceklerini söyledi.

Biz Fatma Hanımın havuzuna 5 günde liner kaplama işlemini hemen tamamlayarak kullanıma başlayabilmelerini sağladık. Kendileri de hızlı bir şekilde işlemin bitirilmiş olmasından memnun olduğunu bizlere iletti.

WhatsApp chat