Terasa Kurmuş Olduğumuz Hazır Havuz Modeli

Terasa Kurmuş Olduğumuz Hazır Havuz Modeli
Ensar Bey'in Terasına Kurmuş Olduğumuz Hazır Havuz

İstanbul’un en güzel sitelerinden bir tanesinin 12. Katında oturan Ensar bey hazır havuz modelleri fiyatlarını öğrenebilmek için firmamızı ziyarete geldi. Bizler kendisine tüm havuz modellerimizi, havuz eşyalarımızı ve havuz içerisine uygulanabilecek kaplama türlerimizi gösterdik. Beğendiği ürünler hakkında fiyat bilgisini kendisine verdikten sonra bahçeyi görmek isterken bize terasa yapılacağını bildirdi.

İlk başta şaşırdık çünkü günümüzde hala terasa havuz yapımı gerçekleştirileceğini bilen insan sayısı azınlıktadır. Biz de kendilerine hiçbir sorun olmadığını terasa da aynı güzellikte prefabrik havuz yapımı gerçekleştirebileceğimizi söyledik.

Ensar Bey’in beğendiği hazır havuz modelleri hemen fabrikalarımızda üretilmeye başlamışken bizler de teras da gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İkinci günün sonunda havuzumuz kurulum aşamasına geçti. Yedinci günün sonunda tamamen faaliyete geçebilecek minik bir yüzme havuzumuz Ensar Bey’in terasına yerleştirildi. Havuz içerisinde herhangi bir çatlama problemi oluşmaması adına liner kaplama ürün kullanılarak hem teras altına su sızma ihtimali engellendi hem de müşterimizin hijyenik bir havuz kullanması sağlandı.

Hazır Havuz modelleri arasında çok kararsız kaldığını belirten Ensar Bey kendisine terasına en uygun olacak modeli önerdiğimiz için bizlere teşekkür etti. Bizler de Arma havuz firması olarak havuz yapımı için bizleri tercih ettiğinden dolayı kendisine teşekkürü bir borç bilmekteyiz. Ailesi ile yaz aylarında havuz partilerinde keyifli zaman geçirmelerini temenni ederiz. 

WhatsApp chat