Çatalca'ya Prefabrik Havuz

Çatalca'ya Prefabrik Havuz
Aydın Bey için Çatalca'da Prefabrik Havuz Yapımı

İnternet sitemiz üzerinden bizimle iletişme geçen Aydın Bey prefabrik havuz konusunda bilgisi olmadığını farklı farklı bilgiler aldığını ve prefabrik havuz yapımı konusunda detaylı bilgi almak istediğini iletti. Satış temsilcisi arkadaşımız prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuzların en önemli özelliği olan liner kaplama hakkında verdiği bilgiler ve sorulan sorulara verdiği açıklayıcı cevaplar ile Aydın Bey’i oldukça tatmin etti. 
 
İstanbul Çatalca’da daha önce yaptığımız prefabrik havuz uygulamalarından birkaç tanesini gösterdikten sonra kararını verip yaptırmaya karar verdi. Havuz yapımı için izinlerimizi aldıktan hemen sonra bahçe içi alan ayarlamamızı yaparak fabrikalarda üretilen prefabrik havuz modelimizi Emel Hanımın bahçesine yerleştirdik.
 
Gerekli tüm kontroller sağlandıktan sonra kendisine torunlarıyla yazın bahçesinde keyifli bir tatil geçirmesine yardımcı olacak olan 12 x 7 x 1,50 ölçülerindeki prefabrik havuzu 7 gün gibi kısa bir sürede kendisine teslim ettik. 
 
Prefabrik havuzlar 7 günde teslim edilmesi ve %100 sızdırmazlık sağlayan liner kaplama ile hem maliyet hem kullanım açısından oldukça fazla avantajlar sağlıyor.

WhatsApp chat