Liner Kaplama İle İnsan Sağlığı

Liner Kaplama İle İnsan Sağlığı
Temizliği doğru yapılmamış ya da Ph dengesi bozulmuş hazır havuz yapımlarında insanlara viral rahatsızlıklar

Liner kaplama ürünler son yıllarda artık tüm havuz modelleri için uygulanan işlemler arasında yer almaktadır. Hem havuz işletmelerine fiyat uygunluğu sağladığı için ve çeşitli opsiyonlar ile tercih ediyor olması hem de insan sağlığına diğer uygulamalardan daha fazla destek sağlıyor olmasıyla artık son yılların tek kullanılan havuz kaplama işlemleri arasında yer almaktadır.

Liner kaplama insan sağlığını diğer havuz türlerine göre %100 korumaktadır. Kaplama işleminin gerçekleştiği havuzlarda klor seviyesi çok az uygulanmaktadır. Klor her ne kadar her havuz için gerekli maddeler arasında yer alsa da fazla klorlu sular insan sağlığını tehdit etmektedir.

Bunların yanı sıra bakteri barındırmama özelliği ile de dikkatleri çeken kaplama derz aralarında oluşan mikroorganizmaların oluşumuna da engel olmaktadır. Özellikle ortak kullanılan havuzlarda insan sağlığını etkileyen birçok rahatsızlık bulunmaktadır.

Temizliği doğru yapılmamış ya da Ph dengesi bozulmuş hazır havuz yapımlarında insanlara viral rahatsızlıkların bulaşma durumu söz konusudur. Mide ve bağırsak kökenli rahatsızlıklar ve orta kulak iltihabı gibi birçok rahatsızlık havuzların istenilen seviyede temiz olmamasından kaynaklanmaktadır.

Ancak liner kaplama sayesinde bu sorun ortadan kalkmaktadır. Kaplama yapılan havuzlarda herhangi bir bakteri üretimi görülmediği gibi, klor dezenfektasyonu az uygulandığı için insan sağlığını da tehlikeye atmamaktadır. Eğer sizler de daha sağlıklı havuzlarda zaman geçirmek istiyorsanız bizlerle irtibata geçerek hemen uygun fiyat tekliflerimizden yararlanabilirsiniz.

 

WhatsApp chat