Havuz Yosunlarına Liner Kaplama İle Son!

Havuz Yosunlarına Liner Kaplama İle Son!
Seramik yüzeylerdeki derz aralarına giren kirlerin ilerleyerek yosuna dönüşmesini engellemesi

Liner kaplama havuz, havuzu olanların ya da yeni havuz yaptırmak isteyen insanların en çok merak edip araştırdığı ve öğrenemeye çalıştığı konular arasında yer almaktadır. Betonarme havuz ve prefabrik havuz tiplerine de uygulanabilen liner kaplama yüzde yüz su geçirmezlik özelliği sunması ile herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır.

Özellikle pürüzsüz bir yüzeye sahip olması, seramik yüzeylerdeki derz aralarına giren kirlerin ilerleyerek yosuna dönüşmesini engellemesi ile en çok tercih edilme sebepleri arasında görülmektedir. Esnek ve pürüzsüz yapısı aynı zamanda anti bakteriyel oluşu günümüzde hemen hemen her havuza liner kaplama nın yapılmasına sebep olmuştur.

Aşırı klor maddesinin havuzlarda kullanıldığı ve aslında insan sağlığına zarar verdiğini bilmeyenimiz yoktur. Ancak mecburen havuzlarda kullanılan klor, kaplama yapılması durumunda çok az miktarda kullandığı için sağlığınıza da destek olmaktadır. Aynı zaman da nano malzemelerden üretildiği için izalosyona gerek kalmadan havuzun ısı seviyesini dengede tutabilme yetisine de sahiptir.

Yıpranan kaplamaların değişimi ve tamiri kolay ve uygun fiyatlarda gerçekleştiği için havuz yapımı sırasında genellikle insanlar tarafından kaplama yapılması da talep edilmektedir. Havuz firması yapılan havuzlara ilk olarak liner kaplama sisteminin uygulanmasının doğru olacağını sizlere bildirecektir. Eğer var olan havuzunuza kaplama yaptırmayı düşünüyorsanız web sitemizden hemen bizlere ulaşarak merak ettiğiniz soruların cevaplarını alabilir ve dilerseniz kaplama işlemini hemen yaptırabilirsiniz.

WhatsApp chat