Havuz Yapımı Sırasında Aylarca Beklemeye Son!

Havuz Yapımı Sırasında Aylarca Beklemeye Son!
Prefabrik havuz modellerinin kısa sürede yapım ve teslimata uygun...

Havuz yapımı teknolojiyle doğru orantılı şekilde gelişen bir hizmettir. Geçmiş yıllarda havuz sahibi olmak hem lüks işiydi hem de çok uzun süreli devam etmekteydi. Halbuki günümüzün gelişmişliği sayesinde prefabrik havuz modellerinin kısa sürede teslimatı gerçekleşebilmektedir. Bu sayede artık haftalarca, aylarca beklemeye gerek kalmadan istediğiniz havuz modeline kavuşabilirsiniz.

Firmalar arasında değişiklik gösteren havuz yapımı süreleri bulunmaktadır. Firmanın sahip olduğu kalite, tecrübe ve çalışan sayısına göre bu sürenin değişmesi oldukça doğaldır. Fakat Hedef Havuz çalışanları olarak müşterilerin kısa sürede havuz sahibi olmak istediğinin farkındayız. Bu doğrultuda kişilere en iyi hizmeti sunma hedefiyle sadece 7 günde havuzları teslim ediyoruz. 1 hafta içinde havuzu kullanabilir hale gelebilirsiniz.

Prefabrik havuz modellerinin kısa sürede yapım ve teslimata uygun olduğunu bilmelisiniz. Betonarme havuz modellerinin 7 gün gibi bir süreçte yapılması neredeyse imkânsızdır. Yaptığını belirten firmaların kalitesiz bir işlem yapacağı da neredeyse kesindir. Prefabrik havuz yapımı kısa sürme sebebi ise kalitesiz oluşundan değil, yapım ortamı neticesiyle daha pratik olmasından kaynaklanır.

Tüm havuz firması çalışanlarının aynı gün kapasitesinde teslimat yapması mümkün olmayabilir. Fakat, Hedef Havuz firması olarak kişi ya da firmalara dilediği sayıda havuz modelini sadece 7 günde teslim edeceğimizi garanti ediyoruz. Sadece teslimat süresinde ve havuz yapımı esnasında değil aynı zamanda garanti sürecini de sunmaktayız. 10 yıllık garanti süresi bulunmaktadır. Havuzlarda çatlama ya da sızma gibi sorunlarla karşılaşmanız mümkün değildir. En az 10 yıl boyunca havuzunuzu kullanabileceğinizi bilmelisiniz.

 

WhatsApp chat