İster Havuz Yapımında İster Daha Sonra Liner Kaplama

İster Havuz Yapımında İster Daha Sonra Liner Kaplama
Liner Kaplama İster Havuz Yapımında İster Daha Sonra Tercih Edebilirsiniz

Havuz yapımı birden fazla işlemi içerisinde barındırabilmektedir bunlardan birisi de liner kaplama olmaktadır. Kaplamalar farklı sektörlerde farklı amaçlarla gerçekleştirilebilmektedir. Havuz sektöründe tercih edilme sebebi ise iki farklı sebebe bağlanabilmektedir. Arma Havuz tarafından senelerdir havuz modelleri yapılmakla birlikte bunların kaplamaları da yapılmaktadır.

Liner kaplama işleminin yapılmasında etkili olan ilk unsur, hijyenik havuz kullanımı sağlamaktır. Hijyen açısından oldukça önemli ve değerli olan bu durum için uygun kaplama malzemeleri kullanılır. Havuz içine malzemelerin yerleştirilmesi ile birlikte normal havuzlara nazaran bakteri ve havuz oluşumu %98 oranında azalma meydana gelir. Böylece her yaştan birey rahatlıkla havuzu kullanabilmektedir.

Estetik görünüm havuz modelleri için oldukça önemlidir. Güzel bir görünüm kazandırmak için liner kaplama tercih edilebilir. Kaplama malzemesinin görsel özelliği bulunur. Tek ve düz bir renk tercih edebileceğiniz gibi farklı malzemeler sayesinde de estetik görünümler sağlayabilirsiniz. Üstelik bu değişimi prefabrik havuz yapımı esnasında yaptırabileceğiniz gibi seneler sonra da yaptırabilirsiniz.

Müşterilerin liner kaplama esnasında düştüğü en büyük yanılgılardan birisi sadece havuz yapımı sırasında yaptırabileceklerine yöneliktir. Halbuki liner kaplama yaptırmak çok basit bir işlemdir. Haftalar ya da aylar sürmez. Günler içinde yapılabilir olması yaptırılmış havuzlarda da uygulanabilmesini sağlamaktadır. İlk havuz yapım aşamalarında tercih edebileceğiniz gibi yosun ve bakteriden şikayetçiyseniz ya da görünümde farklılık elde etmek istiyorsanız siz de Arma Havuz aracılığı ile yaptırabilirsiniz.

 

WhatsApp chat