Havuz Bakımı Ne Sıklıkla Yaptırılmalı?

Havuz Bakımı Ne Sıklıkla Yaptırılmalı?
Havuz firması olarak müşterilerimize başta havuz yapımı faaliyeti sunsak da artık havuz bakımı

Havuz bakımı en az havuz yapımı kadar önemli bir işlemdir. Kişiler havuz yaptırdıktan sonra nasıl olsa kullanılırım düşüncesine kapılmamalıdır. Doğru bakımlar yapılmadığı müddetçe havuzlarınız bir bakteri yuvası haline gelebilir. Cildinize, saçınıza ve hatta direkt sağlığınıza karşı olumsuz sonuçlar yaratabilir. Bu yüzden gerekli bakımları düzenli olarak sağlamalısınız. Peki ne sıklıkla havuz bakımları yapılmalıdır?

Aslında havuz bakımı arasındaki periyot sürelerini belirlemek kişisel olabilmektedir. Aynı zamanda sadece kişisel değil izleyeceğiniz yola göre de değişiklik gösterir. Eğer havuzlarınıza suyu temizlemek adına filtre taktırdıysanız genel temizlikleri yaptırmanız yeterli olur. Genel temizlik ise mevsimler arası ya da 5 ayda bir şekilde sağlanabilir. Her ne kadar havuz içi filtreniz bulunsa da kısa periyotlarla da temizlik yaptırabilirsiniz.

Havuz içerisinde tuz denge oranını sağlayacak su içindeki bakterileri filtreleyecek bir cihazınız yoksa o zaman havuz bakımı sürelerini daha az tutmalısınız. Bakterilere karşı daha açık bir hal alacağından dolayı 1-1,5 ayda bir bakımlarını yaptırmanızı öneriyoruz. Elbette süreyi daha uzun tutabilirsiniz. Ancak bu sürelerin giderek uzaması insan sağlığını tehdit edici bir seviyeye getirecektir.

Havuz firması olarak müşterilerimize başta havuz yapımı faaliyeti sunsak da artık havuz bakımı ihtiyaçlarınızı da gideriyoruz. Firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Sadece firmamızın yaptığı havuzlara değil farklı firmalar tarafından yapılmış havuzlarda da bakımlarımızı sürdürüyoruz. Çok kısa sürede bakımlarını tamamlayıp tekrar havuzu kullanıma sunuyoruz.

 

WhatsApp chat