Yüksek Dayanıklılık Özelliğiyle Prefabrik Havuz

Yüksek Dayanıklılık Özelliğiyle Prefabrik Havuz
Klasik betonarme havuzların aksine prefabrik havuz, çok daha yüksek dayanıklılığa

Klasik betonarme havuzların aksine prefabrik havuz, çok daha yüksek dayanıklılığa sahiptir.  Bunun nedeni, yapım aşamasında kullanılan beton malzemede, zaman içinde aşınmalar meydana gelmesidir. Özellikle 2000’li yıllarda Avrupa’da oldukça popüler hale gelen prefabrik havuzlar, son yıllarda ülkemizde de sıklıkla tercih edilmektedir. Havuz yaptırmayı kendinize yapacağınız uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorsanız, mutlaka prefabrik modelleri göz önünde bulundurmalısınız.

Birbirinden şık prefabrik havuz modelleri ile tarzınızı yansıtan havuzlara sahip olabilirsiniz. Kolay ve hızlı kurulum sayesinde 7 gün gibi kısa bir sürede kullanıma hazır havuzlar teslim alabilirsiniz. Firmamız bu konuda oldukça özverili bir çalışma yürütmektedir. Çalışma arkadaşlarımız işinin ehli denebilecek nitelikte, tecrübeli personellerdir. Kurulum süresince herhangi bir zahmet çekmeden hızlı ve kolayca havuzlarınıza kavuşabilirsiniz.

Prefabrik havuz yapımı için firmamızla iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hem hijyen hem de dayanıklılık açısından son derece popüler bir kullanımı olan bu havuzlar, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek türden denebilir. Betonarme havuzlarda zamanla derz aralarında görülen yosun ve bakteri oluşumu, prefabriklerde görülmemektedir. Bunun sağlanmasında en önemli etkenlerden biri liner kaplama malzemeleridir.

Tercih ettiğiniz havuz modelleri için dilediğiniz renk ve desende kaplama malzemesi tercih edebilirsiniz. Havuzlarınızın zemin ve yan duvarına yerleştirilen liner, deprem gibi doğal afetlerde bile havuzlarınızda üstün koruma sağlamaktadır. Çatlama problemleriyle karşılaşmadığınız için havuzunuzda sızıntı meydana gelmez. 

WhatsApp chat