Kişiye Özel Havuz Yapımı Hizmeti

Kişiye Özel Havuz Yapımı Hizmeti
Birbirinden farklı havuz modellerimiz ile kendinize en uygun modeli seçebilirsiniz.

Hayallerinizdeki tasarım havuzlara düşük ücretler ödeyerek sahip olmak istemez misiniz? Farklı hazır havuz tasarımlarımızın olmasının yanı sıra, kişiye özel olarak tasarlayabildiğimiz havuzlarımız da bulunmaktadır. Kendi kişisel zevkinizi ve ruhunuzu yansıtan, karakteristik havuzlar için firmamızla iletişime geçerek teklif alabilirsiniz. Pek çok insan havuz yaptırmanın çok yüksek maliyetlere sebep olduğunu ve meşakkatli bir süreç yaşayacağını düşünmektedir. Ancak firmamızı tercih eden müşterilerimiz bu anlamda son derece memnun ayrılmaktadır.

Yaptırmak istediğiniz prefabrik havuz için farklı aksesuar seçeneklerimiz de bulunmaktadır. Havuz fıskiyesinden merdivenine, özgün kaplama malzemelerinden havuz bakımı aksesuarlarına kadar pek çok ürüne uygun maliyetler ödeyerek sahip olabilirsiniz. Havuzunuza karakteristik bir hava kazandırmak için dilediğiniz aksesuarı tercih edebilir, havuzunuzun şekil ve ebatlarına kendiniz karar verebilirsiniz.

Prefabrik havuz yapımı için yeterli alanınızın olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çok küçük alanlara uygun olacak şekilde havuz tasarımları yapmaktayız. Özellikle prefabrik kurulumu oldukça hızlı ve zahmetsiz olduğundan, pek çok müşterimiz daha önce bizimle tanışmadığı için pişmanlık duymakta. Siz de kendi zevkiniz doğrultusunda tasarım havuzlar yaptırmak için bizimle iletişime geçebilir, uzman ekibimizden profesyonel hizmetler alabilirsiniz.

Birbirinden farklı havuz modelleri ile kendinize en uygun modeli seçebilirsiniz. Bu anlamda modelin ölçüleri konusunda herhangi bir tereddüde düşmenize gerek kalmaz. Modellerimizi bahçenize en uygun ölçülerde hazırlayarak 7 gün içinde kullanıma hazır olacak şekilde teslimatını yapmaktayız. 

WhatsApp chat