Prefabrik Havuz ile Tatili Ayağınıza Getirin!

Prefabrik Havuz ile Tatili Ayağınıza Getirin!
Evinizde bir havuzunuzun olması artık lüks değil!

Prefabrik havuz, betonarme havuzlara oranla son yıllarda oldukça fazla tercih edilmeye başlamıştır. Bunun pek çok nedeni vardır. Bu nedenler arasında prefabrik havuz yapımı, betonarme havuzlara oranla kullanım ve maliyeti açısından çok daha avantajlı olmasıdır. Evinizde bir havuzunuzun olması artık lüks değil! Çok geniş alanlara ihtiyaç duymadan, maliyetinin az olduğu ve temizleme kolaylığı bulunan havuzlara kavuşabilirsiniz.

Havuz yapımı sırasında taleplerinize göre kullanacağımız liner kaplama hizmetimiz, havuzunuzun dayanıklılığını arttıran en önemli faktördür. Üstelik oldukça geniş renk ve desen skalasına sahiptir. Uluslararası standartlara uygun kaliteli malzeme kullanarak yaptığımız kaplama için çeşitli fiyatlandırma seçeneklerimiz de bulunmaktadır. Bununla beraber prefabrik panel havuz, prefabrik oval havuz ve liner kaplama havuzlarımız için farklı havuz modelleri seçenekleri de sunmaktayız.

Her havuz firması için geçerli olmayan, ancak firmamızın rahatlıkla sağlayabildiği 10 yıllık garanti hizmetimiz, sektöründe lider konumda olmamızın nedenidir. Müşteri memnuniyetini esas alarak hazırladığımız havuzlarımız, en kaliteli malzemelerden ve en usta işçilerin elinden çıkmaktadır. Havuz yapımı konusunda yıllardır deneyimli personellerimiz, alanında eğitimlidir. Bu açıdan firmamızı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Hazır havuz yapım süresi ve maliyeti konusunda hassasiyetinizin farkındayız. Hassasiyetinizi göz önünde bulundurarak 3-7 gün arasında havuzunuzu kusursuz bir şekilde teslim etmekteyiz. En kaliteli hizmete en uygun fiyatlarla ulaşabilmeniz için gerekli tüm çabayı göstermekteyiz. Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşlerin ışığında kalitemizden asla ödün vermeyerek, sorunsuz bir deneyim yaşamanız için çalışmaktayız.

 

WhatsApp chat