Liner Kaplama İşlemi Kaç Gün Sürer?

Liner Kaplama İşlemi Kaç Gün Sürer?
Kısa sürede liner kaplama yaptırarak havuzunun daha hijyenik olmasını

Liner kaplama işlemi havuz söz konusu olduğunda en çok merak edilen ve tercih edilen yöntemlerin başında gelmektedir. Kaplama işlemi farklı alanlarda gerçekleştirilen koruma duvarı oluşturmak ya da ısı kontrolü sağlamak amacıyla izolasyon malzemeleri aracılığı ile yapılmaktadır. Havuz yapımı esnasında ilk olarak tercih edilebildiği gibi daha önceden yapılmış havuz modelleri sonradan kaplanabilmektedir.

Havuz yapımı eğer sıfırdan yapılıyor ise havuz teslimat süresi içerisinde liner kaplama da bulunmaktadır. Havuzun kullanıma tam hazır olması amacıyla gerçekleştirilen bu işlem içerisinde bireylerin ekstra bir bekleme süresine ve ücretlendirmesine gerek yoktur. Sunulan havuz fiyatları içerisinde liner kaplama fiyatlarının olup olmadığını sorarak öğrenebilirsiniz.

Havuz firması aracılığı ile yaptırmış olduğunuz havuz modelleri zamanla çökmeye, yosunlaşmaya başladıysa liner kaplama tercihinde bulunabilirsiniz. Kaplamanın sonradan yapılmasından dolayı müşterilerimiz bu işlemin ne kadar süreceğini merak etmektedir. Öncelikle havuzunuzun yapılma yöntemine göre bu durum değişiklik gösterebilmektedir. Ancak genel anlamda bakıldığında 1-3 iş günü içerisinde işlemleriniz sağlanmaktadır.

Kısa sürede liner kaplama yaptırarak havuzunun daha hijyenik olmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle bağışıklık sistemi düşük olan ve küçük çocukların kullandığı havuzlar söz konusuysa kaplama yöntemini müşterilerimize ekstra öneriyoruz. Böylece uzun vadede havuzunuzda bakteri oluşumunu engelleyerek havuz duvarlarında ve tabanında da güzel bir görsel elde edebilirsiniz. Liner kaplama esnasında kullanılan farklı malzemeler neticesinde hazır olan havuzunuzun görüntüsünü yeni yapılmışçasına değiştirebilmekteyiz.

 

WhatsApp chat