Oğuzhan Bey’e Uygun Fiyatlı Havuz Yapımı

Oğuzhan Bey’e Uygun Fiyatlı Havuz Yapımı
Oğuzhan Bey’e Uygun Fiyatlı Havuz Yapımı için Firmamızı Tercih Etti

Uygun havuz fiyatları, kişilerin havuz firması tercih ederken en çok dikkat ettiği unsurlar arasında bulunmaktadır. Müşterilerimizle oluşturduğumuz iletişimler neticesinde kişilerin bizleri havuz yapımı esnasında oluşturduğumuz fiyat listesi neticesinde de tercih ettiği belirtilmiştir. Müşteri memnuniyeti sağlamak adına oluşturduğumuz özel fiyatlandırmalar birçok müşterimiz tarafından takdir edilmiştir.

Oğuzhan Bey son dönemlerde havuz yapımı konusunda hizmet verdiğimiz müşteriler arasında bulunuyor. Kendisi başlangıçta firmamızla iletişim kurduğunda fiyat almak istediğini belirterek sahip olduğu maddi imkândan bahsetti. Havuz sahibi olmak istemesinin temel sebebi çocuklarının mutlu olması da olduğundan bu konuda oldukça kararlıydı. Daha önce prefabrik havuz firmaları ile konuştuğunu ve fiyat konusunda anlaşamadığı da belliydi.

Arma Havuz ise dilerse yetişkin havuzu dilerse çocuk havuzu konusunda uygun havuz fiyatları belirtmektedir. Sahip olunan maddi imkânlar doğrultusunda her müşterimizin havuz sahibi olmasını hedefliyoruz. Memnun olabileceği, uzun yıllar kullanabileceği prefabrik havuz yapımı çalışanlarımız sayesinde gerçekleştirilmektedir. Hatta prefabrik havuz yapımı değil aynı zamanda havuz aksesuarları konusunda da imkânlarımızı sunuyoruz.

İstanbul Polenezköy ilçesinden firmamıza ulaşan Oğuzhan Bey’in taleplerini geri çevirmedik. Kendisine prefabrik havuz modelleri sunuldu ve fiyatlarına göre karar vermesi sağlandı. 7 gün içerisinde prefabrik havuz yapımı oluşturuldu, teslimatı gerçekleştirildi. Polenezköy’ün yeşilliği ile beraber havuz maviliğini de evine taşıması ile birlikte çocuklarının mutluluğu da gözlerinden okunuyordu. Oğuzhan Bey ve ailesine eğlenceli vakitler yaşayabilmesi için iyi dileklerimizi sunuyoruz.

 

WhatsApp chat