Atilla Bey Kandıra Prefabrik Havuz Yapımı

Atilla Bey Kandıra Prefabrik Havuz Yapımı
Atilla Bey çok fazla sayıda prefabrik havuz yapmış olduğumuz İzmit Kandıra

Atilla Bey çok fazla sayıda prefabrik havuz yapmış olduğumuz İzmit Kandıra'dan tarafımıza ulaştı. Atilla Bey hayalinde kurmuş olduğu müstakil villasının bahçesine çocuklarıyla keyifli vakit geçirebileceği bir prefabrik havuz yaptırmak istediğini belirterek bizimle iletişime geçti. Yapmış olduğumuz görüşme sırasında Atilla Bey 4 kişilik ailesi için butik bir havuz arayışında olduğunu ve ihtiyacını karşılayabilecek bir havuzumuzun olup olmadığını ne kadar kısa sürede tamamlanabileceği gibi merak ettiği soruların cevaplarını kısa sürede oldukça memnun olarak firmamız tarafından yanıtlandı.

 

Alt yapısıyla beraber prefabrik 7 gün içerisinde tamamladığımız prefabrik havuz yapımı nın sağlamış olduğu konfor ve uygun Havuz fiyatları konusunda rakipsiz olan Arma Havuz sorunsuz olarak 400 x 800 x 150 ölçülerindeki prefabrik havuzu Atilla Bey'e sorunsuz şekilde teslim ettik. Prefabrik havuz yapımında kesinlikle güvenilir bir havuz firmasıyla çalışmalı ve sonrasında yaşanabilecek sıkıntıların oluşmasını engellemeli ve havuzunuzu sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde kullanmalısınız.

 

Havuz Modelleri Fiyatları Nelerdir?

Havuz firması olarak gerçekleştirilen havuz yapımı sırasında birbirinden farklı modeller kullanmaktayız. Talepler doğrultusunda havuz modeli oluşturmaktayız. Kararsız olan müşterilerimize ise daha önce gerçekleştirdiğimiz modelleri sunarak fikir edinmenizi sağlıyoruz. Karar kılınan havuz modelleri yapım aşamasına bir an önce geçerek kısa sürede teslim oluşturuyoruz.

WhatsApp chat