Kastamonu Prefabrik Havuz Yapımı

Kastamonu Prefabrik Havuz Yapımı
Kastamonu'da ikamet eden Önder Bey kışları çok soğuk olan Kastamonu'da ikamet etmekte olup betonarme havuzundaki...

Kastamonu'da ikamet eden Önder Bey kışları çok soğuk olan Kastamonu'da ikamet etmekte olup betonarme havuz'undaki çatlaklar yüzünden her sene oldukça fazla sıkıntı yaşadığını bizlere anlattı.

 

Biz kendisine sıcak ve soğuk havalardan etkilenmeyen ayrıca yer hareketlerine de dayanıklı olan antibakteriyel liner kaplama uygulaması ile sorunsuz şekilde kullanılabilen prefabrik panel havuz önerdik. Daha önce bir çok prefabrik havuz yapımı uygulamsı yaptığımız Kastamonu'da referanslarımızı gösterdikten ve prefabrik havuzlarını kullanan müşterilerimizle yaptığı görüşmeler sonrasında Önder Bey 8.50 x 4.00 x 1.50 ölçülerindeki prefabrik panel havuz için hemen çalışmalara başlamamızı istedi.

 

Prefabrik havuz yapımını 7 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan Önder Bey son zamanların en çok tercih edilen havuz aksesuarı olan Tuz Cihazınıda satın alarak çocuklarını çok daha güvenli bir havuzda yüzme imkanı sundu. Prefabrik havuzların yapımı gerek prefabrik havuz maliyeti gerekse kullanım kolaylığı ile 7 gün gibi kısa bir sürede müşterilerimize teslim edilmekte.

WhatsApp chat