Hatay Prefabrik Havuz Yapımı

Hatay Prefabrik Havuz Yapımı
Semir Bey'e 1000 x 500 x 150 ölçülerinde uygun maliyetli ekonomik Prefabrik Havuz Yapımı

Semir bey internet sitemiz olan www.hedefhavuz.com.tr üzerinden bizimle iletişime geçti. Yapılan görüşme sonrasında kendisinin 1000 x 500 x 150 ölçülerinde uygun maliyetli ekonomik bir havuz istediğini ve bunun için çok kısıtlı bir yapım süresi olduğunu ve en kısa sürede sorunsuz bir şekilde prefabrik havuzunu teslim almak istediğini belirtti.

Kendisine prefabrik havuzun yapımı nı 7 gün içerisinde teslim edebileceğimizi belirttim. Semir Bey prefabrik havuzların en önemli özelliği olan liner kaplama ile % 100 su sızdırmazlık sağlayacağını ve anti bakteriyel olması nedeniyle daha hijyenik bir prefabrik havuza sahip olacağını öğrenince heyecanı dahada arttı. Prefabrik havuzun yapımını altyapısı dahil 7 gün gibi kısa bir sürede tamamlayarak Semir Bey'e teslim ettik.

Semir Bey prefabrik havuz keyfini arttırmak için fiber merdiven ve tuz cihazıda satın alarak prefabrik havuzuna değer kattı. Semir Bey'e prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını diler bizi tercih ettiği için Arma Havuz ailesi olarak teşekkür ederiz.

WhatsApp chat