Kemerburgaz Prefabrik Panel Havuz Yapımı

Kemerburgaz Prefabrik Panel Havuz Yapımı
Kadir Çelik Kemerburgaz Prefabrik Panel Havuz Yapımı Ve Havuz Fiyatları

Kadir Bey tadilata soktuğu villasındaki betonarme havuzunu yaşamış olduğu sorunlar sebebiyle sorunların çözülmesi için güvenilir bir havuz firması arayışındayken firmamıza ulaştı. Yapılan keşif sonrasında betonarme havuzun artık tamirinin çok daha masraflı ve zor olduğunu yapım süresininde uzayabileceğini belirttik ve kendisine yeni bir çözüm önerisi sunduk.

 

7 günde kurulumu tamamlanabilen uygun havuz fiyatı olan prefabrik havuz yapımı nı önerdik. İlk başta çok sıcak bakmadığı prefabrik panel havuz yapımını kendisine anlattıkça ve daha önce yapılan referans havuzları gösterdikçe kafasındaki soru işaretleri tamamen ortadan kalktı.

 

Havuzun kırımını ve moloz atımını tamamladıktan sonra Kadir Bey'e söz verdiğimiz gibi 7 günde prefabrik panel havuzunu kendisine teslim ettik. Prefabrik havuz yapımı uygun fiyat güvenilir firma 10 yıllık garantisi ve anti bakteriyel liner kaplama uygulması ile artık çok daha kolay ve avantajlı. Prefabrik havuz yapımının doğru adresi Arma Havuz'a 7/24 ulaşabilir 40 kişilik ekiple satış sonrası hizmette sorun yaşamazsınız.

WhatsApp chat