Liner Kaplama Havuz Florya Eyüp Bey

Liner Kaplama Havuz Florya Eyüp Bey
Eyüp Bey liner kaplama fikrimize oldukça olumlu yaklaştı ve ürün hakkında bizden teknik bilgiler istedi. Anti bakteriyel %100 sızdırmazlık

Eyüp Bey 5 sene önce yaptırmış olduğu betonarme havuzunda sürekli su kaçağı problemi yaşadığını ve bir türlü sorununa bir çözüm bulamadığından bahsederek tarafımıza ulaştı. Yapmış olduğumuz keşif sonrasında betonarme havuzlarda çok sık rastlanan derz arası çatlaklar tespit ettik.

Prefabrik havuz yapımı nda kullanılan liner kaplama uygulamamızdan bahsettik. Yaşadığı sıkıntıdan oldukça bunalan Eyüp Bey liner kaplama fikrimize oldukça olumlu yaklaştı ve ürün hakkında bizden teknik bilgiler istedi. Anti bakteriyel %100 sızdırmazlık sağlayan liner kaplamanın farklı desenlerdeki alternatif seçenekleride Eyüp Bey'i liner kaplama konusunda oldukça ikna etti.

Hemen yapımına başladığımız liner kaplamanın öncelikle betonarme lamba ve besleme nozulları değiştirilerek liner uyumlu contalı lamba ve besleme nozullarıyla değiştirildi. Daha sonra liner kaplama uygulmasını tamamladığımız Eyüp Bey daha hijyenik bir havuz kullanmak istediği için tuz cihazı ürününüde satın alarak havuzunu daha hijyenik ve çok daha az maliyetli hale getirdi. Sizde su kaçaklarıyla uğraşmak istemiyorsanız Hedef Havuz'un liner kaplama uygulamasını mutlaka uygulayın.

WhatsApp chat