Prefabrik Havuz Firmaları

Prefabrik Havuz Firmaları
Prefabrik havuz yaptırmaya karar verdiyseniz mutlaka kurumsal ve kurulum konusunda uzman ekibi olan bir havuz firması tercih edilmelidir.

Prefabrik havuz modelleri evlerinin bahçesi olan her eve kolayca uygulanabilir. Prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz modelleri hem havuz yapımı ve sonrasında kullanımı oldukça basittir. Prefabrik havuz firmaları oldukça fazladır.

Prefabrik havuz yaptırmaya karar verdiyseniz mutlaka kurumsal ve kurulum konusunda uzman ekibi olan bir prefabrik havuz firması tercih edilmelidir. Prefabrik havuz yapım sırası belirli aşamalardan oluşur ve bu sıralamanın her bir tanesi kendi alanında uzman kişiler tarafından uygulaması yapılmalıdır.

Prefabrik havuz firmaları havuz yapım sırasında öncelikle bahçede bir keşif yapmalı ve bahçeye uygun bir proje hazırlamalıdır. Prefabrik havuzun ölçüleri belirlendikten sonra prefabrik havuz modeline uygun hafriyat için uygun alan belirlenir. Hafriyat alındıktan sonra taban betonu dökülüp havuz tabanı prefabrik havuz yapımı için uygun hale getirilir. Daha sonra havuz kasası montajı yapılır.

En son aşamada ise havuz liner kaplama uygulaması yapılır. Mekanik tesisat ve elektrik tesisatı bağlantıları makine dairesine çekilir ve prefabrik havuz yapımı tamamlanır. Su dolumu sonrası gerekli kaçak testleri yapılır ve müşterime havuz kullanım eğitimi verilir. Havuz firmamız tarafından çalışır durumda eksiksiz bir şekilde müşterimize teslim edilir.

WhatsApp chat